Etävastaanotto

Etäkuntoutus FysioSatamassa

Etävastaanottomme kautta Sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä fysioterapeutteihimme ja jalkaterapeuttiimme videoyhteyden avulla.

Etävastaanotto toimii erityisen hyvin silloin, kun vastaanotolle saapuminen ei syystä tai toisesta ole mahdollista. Monissa toimintakyvyn, kivun tai tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa etäkuntoutus voi olla yhtä tehokasta kuin tavanomainen kuntoutus.

Palveluumme sisältyy tilanteesi kartoitus sekä yksilöllisen kuntoutus- tai kehonhuoltosuunnitelman laatiminen. Käymme yksilölliset kehonhuoltotoimenpiteet yhdessä läpi ja lähetämme sinulle myös videot harjoitusohjelman liikkeistä. Lisäksi etävastaanotolla onnistuu myös muut ohjaus- ja neuvontapalvelut.

Käytämme etäkuntoutuksessa Zoom-sovellusta, jonka käyttö onnistuu tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Etäkuntoutuspalvelut ovat käytössä myös neurologisessa kuntoutuksessa.

Meneillään olevan hoitosuhteen siirtämisestä etäterapiaksi voit keskustella hoitavan terapeutin kanssa! Useat terapeuttimme tarjoavat etäkuntoutusta asiakkailleen.

 

ETÄVASTAANOTTO

Ajanvaraukset etävastaanotolle tällä hetkellä vain toimiston kautta:

p. 044 989 7955
toimisto@fysiosatama.fi

Varatessasi ajan saat ohjeet etävastaanotolle osallistumiseen. Saat ennen kuntoutuksen alkua terapeutilta linkin, jonka kautta voit liittyä kuntoutustapahtumaan.

ETÄVASTAANOTTOA TEKEVÄT TERAPEUTTIMME

Etävastaanotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun vastaanotolle saapuminen ei ole mahdollista.