Hemmotteluhoidot

Hemmotteluhoidoilla rentoutusta arkeen

Hemmotteluhoitoihin voit varata ajan Casinon toimipisteelle. Intialalaista päähierontaa, hermoratahierontaa sekä lymfaattista hierontaa on saatavilla myös Punkaharjun toimipisteeltä. 

RENTOUTTAVAT PODOSPA-JALKOJENHOIDOT

Kesto: 75 min, Hinta: 65 €

Sisältää hoitavan jalkakylvyn, ihon ja kynsien hoidon sekä rentouttavan hierontakäsittelyn jaloille. Voit valita kosteuttavan hoidon kuiville jaloille, magnesiumhoidon kivuliaille jaloille tai rauhoittavan hoidon väsyneille jaloille.

RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA / VYÖHYKETERAPEUTTINEN KÄSITTELY

RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA / VYÖHYKETERAPEUTTINEN KÄSITTELY

Kesto: 45 min, Hinta: 50 €

Sisältää lihaksia rentouttavan hoitokylvyn sekä säärien ja jalkaterien hierontakäsittelyn tai jalkaterien heijastepisteiden käsittelyn.
KUUMAKIVIHIERONTA - HOTSTONE

KUUMAKIVIHIERONTA - HOTSTONE

Kesto: 60 min / 75 min / 90 min, Hinta: 66 € / 74 € / 95 €

HotStone kuumakivihieronta on ylellinen, koko kehon rentouttava hoitomuoto, jossa asiakasta hierotaan lämpimillä, luonnon hiomilla basalttikivillä. Hoidon tärkein elementti on tasainen ja miellyttävä lämpö, sillä muotonsa ansiosta kivet tuntuvat hierottaessa yhtä pehmeiltä kuin käden iho. Hierontavoimakkuutta säätämällä hoidosta saadaan asiakkaan toiveiden mukaan tehokas ja lihasta muokkaava hieronta, tai rentouttava ja stressiä poistava hemmotteluhoito.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Kesto: 30 min, Hinta: 34 €

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja rentouttaa särkeviä ja jäykkiä niska-hartiaseudun lihaksia. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseudun lisäksi, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet.