Palvelut ryhmille

Me fysiosatamassa tarjoamme lukuisia eri palveluita ryhmille. Meiltä saat asiantuntijaluennot ja hyvinvointiryhmät moniin tarpeisiin. Kysy lisää ajanvarauksestamme!

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä  joka mahdollistaa terveen, toimivan ja vahvan kehon. Pilatesharjoittelu  parantaa kehon hallintaa, lihastasapainoa ja liikkuvuutta, ryhti paranee  ja opit  käyttämään kehoasi paremmin. Pilates sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta.

Lue lisää pilatesryhmistämme

Luennot

FysioSataman asiantuntijoiden luennoilla perehdytään terveyteen ja hyvinvointiin eri näkökulmista. Voit valita alla olevista luennoistamme valmiin paketin, tai pyytää tarjousta ryhmääsi kiinnostavasta aiheesta.

Lue lisää luennoistamme

 

 

 

Palvelut ryhmille

FysioSatamasta löydät monipuoliset ryhmäpalvelut, joissa asiantuntijamme hyödyntävät monipuolisesti eri toimintaympäristöjä. Haluaisitko nauttia metsäjoogasta ystävien kesken tai varata fysioterapeutin ohjaaman liikuntatuokion toivomaasi ympäristöön?

Lue lisää ryhmäpalveluistamme

 

 

Työhyvinvointi-palvelut

Tyhy-päivä, mielessä? Vai etsitkö ohjelmaa kokous- tai koulutuspäivän piristykseksi? Olemme paketoineet valmiita työhyvinvointipalveluita valintaasi helpottamaan. Jos et löydä valmiista ohjelmapalveluistamme ryhmällesi sopivaa vaihtoehtoa, räätälöimme mielellämme palveluitamme kaikenlaisiin tarpeisiin.

Lue lisää tyhy-palvelusitamme

 

kiinnostuitko? Ota yhteyttä ajanvaraukseemme, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva paketti!