Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä  joka mahdollistaa terveen, toimivan ja vahvan kehon. Pilatesharjoittelu  parantaa kehon hallintaa, lihastasapainoa ja liikkuvuutta, ryhti paranee  ja opit  käyttämään kehoasi paremmin. Pilates sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Se sopii myös erinomaisesti kuntouttavana harjoitteluna  tuki-ja liikuntaelinvaivoissa.

Pilateskurssit FysioSatamassa

Pilatesryhmät käynnistyvät Casinon liikuntasalissa:

ma 9.8 klo 16.30-17.30 Pilates perus

ma 9.8 klo 17.45-18.47 Pilates alkeet/perus

ti 10.8 klo 10-11 Pilates perus

ke 11.8 klo 16.30-17.30 Pilates perus

to 12.8 klo 10-11 Pilates alkeet/perus

Viikolla 36 ei ole ryhmiä.

Osallistujamäärä max 12 henkilöä / ryhmä.

Ohjaajana toimii OMT-fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Marja Haapala.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: haapala.marja@gmail.com

 

Hinnasto:

Pilates Startti 35€

Pilateskurssi 5 x / 60€

Pilates 1x /17€ (kun ryhmässä on tilaa)

Pilates yksilötunti (1-2henk) 77€

 

 

 

Aloita pilates

Paras tapa aloittaa pilatesharjoittelu on osallistua ensin Pilates Startti- kurssille  tai yksilötunnille (1-2 henkilöä)

Startissa ja yksilötunnilla käydään perusteellisesti läpi pilatesharjoittelun periaatteet ja pääset tutustumaan alkeis- ja perustason harjoitteisiin.

Startin  ja yksilötunnin käytyäsi sinun on helpompi tulla mukaan pilates tunneille  ja saat harjoittelusta enemmän irti jo heti alussa.

 

Pilates alkeet/perustunti sopii  pilates startin käyneille ja pilatesharjoittelun vasta aloittaneille.  Tunnilla  tehdään pilates alkeis- ja perustason liikkeitä lempeästi omaa kehoa kuunnellen.

Pilates perustunti sopii jo jonkin verran lajia harrastaneelle. Tunnilla tehdään pilates perustason liikkeitä eri variaatioineen.

Tunneille saadaan monipuolisuutta ja vaihtelua käyttämällä pilatesvälineitä; palloa, rullaa,rengasta ja kuminauhaa ne avustavat ja tehostavat liikkeitä.

PILATES ON KOKONAISVALTAINEN LIIKUNTAMUOTO, JOKA SOPII KAIKILLE KUNNOSTA RIIPPUMATTA