Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä  joka mahdollistaa terveen, toimivan ja vahvan kehon. Pilatesharjoittelu  parantaa kehon hallintaa, lihastasapainoa ja liikkuvuutta, ryhti paranee  ja opit  käyttämään kehoasi paremmin. Pilates sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Se sopii myös erinomaisesti kuntouttavana harjoitteluna  tuki-ja liikuntaelinvaivoissa.

Pilateskurssit FysioSatamassa

Pilatestunnit ovat siirtyneet toistaiseksi etätoteutukseen.

Etäpilatesta on tarjolla:

  • Maanantaisin klo 16.30-17.30
  • Keskiviikkoisin klo 16.30-17.30
  • Torstaisin klo 10-11

Tunneilla tehdään perustason harjoituksia.

Hinta 12 € / kerta
Ohjaajana toimii OMT-fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Marja Haapala.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: haapala.marja@gmail.com

 

Hinnasto:

Etäpilates 12 € / kerta

Pilates Startti 35€

Pilateskurssi 5 x / 60€

Pilates 1x /17€ (kun ryhmässä on tilaa)

Pilates yksilötunti (1-2henk) 77€

 

 

 

Aloita pilates

Paras tapa aloittaa pilatesharjoittelu on osallistua ensin Pilates Startti- kurssille  tai yksilötunnille (1-2 henkilöä)

Startissa ja yksilötunnilla käydään perusteellisesti läpi pilatesharjoittelun periaatteet ja pääset tutustumaan alkeis- ja perustason harjoitteisiin.

Startin  ja yksilötunnin käytyäsi sinun on helpompi tulla mukaan pilates tunneille  ja saat harjoittelusta enemmän irti jo heti alussa.

 

Pilates alkeet/perustunti sopii  pilates startin käyneille ja pilatesharjoittelun vasta aloittaneille.  Tunnilla  tehdään pilates alkeis- ja perustason liikkeitä lempeästi omaa kehoa kuunnellen.

Pilates perustunti sopii jo jonkin verran lajia harrastaneelle. Tunnilla tehdään pilates perustason liikkeitä eri variaatioineen.

Tunneille saadaan monipuolisuutta ja vaihtelua käyttämällä pilatesvälineitä; palloa, rullaa,rengasta ja kuminauhaa ne avustavat ja tehostavat liikkeitä.

PILATES ON KOKONAISVALTAINEN LIIKUNTAMUOTO, JOKA SOPII KAIKILLE KUNNOSTA RIIPPUMATTA