Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä  joka mahdollistaa terveen, toimivan ja vahvan kehon. Pilatesharjoittelu  parantaa kehon hallintaa, lihastasapainoa ja liikkuvuutta, ryhti paranee  ja opit  käyttämään kehoasi paremmin. Pilates sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Se sopii myös erinomaisesti kuntouttavana harjoitteluna  tuki-ja liikuntaelinvaivoissa.

Pilateskurssit FysioSatamassa

Pilatesta on tällä hetkellä tarjolla SpaHotel Casinon liikuntasalissa seuraavina aikoina:
 

ma klo 16.30-17.30 Pilates perus

ma klo 17.45-18.45 Pilates alkeet/perus

ti klo 10-11 Pilates perus

ke klo 16.30-17.30 Pilates perus

to klo 8-9 Pilates miehet alkeet/perus

to klo 10-11 Pilates alkeet/perus

 

Ohjaajana toimii OMT-fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Marja Haapala.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: haapala.marja@gmail.com

 

Hinnasto:

Pilates Startti 35€

Pilateskurssi 5 x / 60€

Pilates 1x /17€ (kun ryhmässä on tilaa)

Pilates yksilötunti (1-2henk) 79€

 

 

 

Aloita pilates

Paras tapa aloittaa pilatesharjoittelu on osallistua ensin Pilates Startti- kurssille  tai yksilötunnille (1-2 henkilöä)

Startissa ja yksilötunnilla käydään perusteellisesti läpi pilatesharjoittelun periaatteet ja pääset tutustumaan alkeis- ja perustason harjoitteisiin.

Startin  ja yksilötunnin käytyäsi sinun on helpompi tulla mukaan pilates tunneille  ja saat harjoittelusta enemmän irti jo heti alussa.

 

Pilates alkeet/perustunti sopii  pilates startin käyneille ja pilatesharjoittelun vasta aloittaneille.  Tunnilla  tehdään pilates alkeis- ja perustason liikkeitä lempeästi omaa kehoa kuunnellen.

Pilates perustunti sopii jo jonkin verran lajia harrastaneelle. Tunnilla tehdään pilates perustason liikkeitä eri variaatioineen.

Tunneille saadaan monipuolisuutta ja vaihtelua käyttämällä pilatesvälineitä; palloa, rullaa,rengasta ja kuminauhaa ne avustavat ja tehostavat liikkeitä.

PILATES ON KOKONAISVALTAINEN LIIKUNTAMUOTO, JOKA SOPII KAIKILLE KUNNOSTA RIIPPUMATTA