Fysioterapiapalvelut

Fysioterapiaa Savonlinnassa

Fysioterapeuttien tehtävä on ennaltaehkäistä, ylläpitää ja parantaa ihmisten työ-, toiminta- ja liikkumiskykyä ja poistaa kipuja. Fysioterapeuttien työkaluina ovat fysioterapeuttinen ohjaaminen ja neuvonta, manuaalinen terapia, fysikaalinen terapia ja terapeuttinen harjoittelu.

Aloitamme fysioterapian aina yksilöllisellä terveyden, toiminnan ja liikkumisen arvioimisella, jonka pohjalta laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Fysioterapeuttimme arvioivat myös apuvälineiden tarvetta ja ohjaavat niiden käyttöä.

FysioSatama on Savonlinnalainen fysioterapiapalveluita tarjoava yritys. Fysioterapeuttimme ovat toimineet kuntoutuksen parissa yli 20 vuoden ajan, keräten kokemusta ihmiskehon ammattimaisesta hoidosta.

Toimipisteemme Spahotel Casinolla, Pappilankadulla liikuntakeskus GYM42:n yhteydessä ja Punkaharjulla mahdollistavat monipuoliset kuntouttamisen palvelut. Tarjoamme perinteisen fysioterapian, OMT Fysioterapian, jalkaterapian ja hieronnan lisäksi myös allasterapiaa ja erityisliikunnan ohjauspalveluita.

OMT Fysioterapia

OMT fysioterapia keskittyy tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitamiseen. OMT fysioterapiasta on apua sinulle mm. rangan ja nivelten ongelmissa, hermo-oireissa ja kroonisissa kiputiloissa.

Lue lisää OMT-fysioterapiasta

Podiatrinen fysioterapia

Podiatrisessa fysioterapiassa selvitetään ja hoidetaan alaraajojen ongelmia. Tyypillisiä kiputiloja, joita podiatrinen fysioterapia korjaa, ovat plantaarifaskiitti, akillesjänteen kiputilat, penikkatauti, vaivaisenluut, päkiäkipu, rasitusmurtumat, polven kivut ja lonkan kivut.

Lue lisää podiatrisesta fysioterapiasta

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapeutilla on tärkeä rooli urheilijan vammojen ennaltaehkäisyssä, kuntoutuksessa ja harjoittelusta palautumisen optimoimisessa.

Lue lisää urheilufysioterapiasta

Työfysioterapia

Työfysioterapeutti tutkii ja arvioi työntekijän fyysistä työ- ja toimintakykyä, ergonomiaa ja työssä kuormittumista.

Lue lisää työfysioterapiasta

Lasten ja nuorten fysioterapia

Lasten ja nuorten fysioterapian tavoitteena on mahdollistaa kuntoutujan osallistuminen arkeen niin kotona, päiväkodissa, kuin koulussakin. Kuntoutuksen painopiste vaihtelee eri ikäkausina, luonnollisesti kuntoutujan toimintakyvyn mukaan.

Lue lisää lasten ja nuorten fysioterapiasta

Faskiamanipulaatio

Faskia on peitinkalvo joka ympäröi lihaksia, lihasryhmiä, verisuonia ja hermoja sitoen rakenteita yhteen. Faskiakäsittely voi auttaa mm. niska-hartiavaivoissa, purennan toimintahäiriöissä, selkä- ja olkapään vaivoissa, kyynärpään, lonkan, polvien ja nilkkojen vaivoissa, sekä erilaisissa rasitusvammoissa.

Lue lisää faskiamanipulaatiosta

Akupunktio

Akupunktiota voidaan käyttää kivunhoidossa ja lihaksiston rentouttamisessa. Akupunktiossa kehon akupunktiopisteitä stimuloidaan ohuilla neuloilla.

Lue lisää ja varaa aika akupunktioon

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen perustana on julkisessa terveydenhuollossa tehty kuntoutussuunnitelma, jonka tavoitteena on tukea kuntoutujan arjessa suoriutumista. Meillä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen keskiössä ovat yhdessä kuntoutujan ja hänen läheistensä kanssa laaditut konkreettiset tavoitteet, jotka ohjaavat fysioterapian sisältöä.

Lue lisää vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta

FYSIOTERAPIA ALKAA AINA YKSILÖLLISELLÄ TERVEYDEN, TOIMINNAN JA LIIKKUMISEN ARVIOIMISELLA, JONKA POHJALTA LAADITAAN FYSIOTERAPIASUUNNITELMA