FysioSataman avajaisia vietettiin Spahotel Casinolla monisatapäisen yleisön voimin 25.3.2017.

Avajaispäivän ajan FysioSatamassa oli avoimet ovet. Ovi kävikin vilkkaasti ja suurta kiinnostusta herättivät etenkin Marjan juoksumatolla tekemät alaraaja-analyysit. Ryhmätilastamme kuului päivän aikana lukuisia riemunkiljahduksia, kun Eeva ja Suvi pitivät liikunnallista temppukoulua leikki-ikäisille lapsille. Myös sanomalehti Itä-Savo kävi meitä jututtamassa, ja lehtijutun nettiversion voit lukea täältä.

Hanna ja Marja ohjasivat päivän aikana kolme maksutonta pilates -näytetuntia, jotka sopivat etenkin aloittelijoille ja lajia ensi kertaa kokeileville. Kaikki ryhmät tulivat täyteen, ja tunneista saatiin paljon hyvää palautetta. Jos pilates-kärpänen pääsi puraisemaan, mahtuu 28.3.2017 alkaviin alkeisryhmiimme vielä mukaan. Ilmoittautua voit Erjalle toimistoomme (toimisto@fysiosatama.fi, puh. 044 989 7955).

Henkilökuntaa ilahdutti odotettua suuremman kävijämäärän ja lukuisten onnentoivotusten lisäksi etenkin Viivi Pumpasen vierailu FysioSatamassa. Kaiken kaikkiaan avajaispäivästä jäi koko henkilökunnallemme huippuhyvä mieli, ja kiitos siitä kuuluu jokaiselle vanhalle ja uudelle asiakkaalle, jotka kävivät meitä tervehtimässä.

Kiitos ja kumarrus, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!