Tiedoksi asiakkaillemme!

Olemme FysioSatamassa reagoineet THL:n ja Sosterin ohjeistukseen kasvomaskien käytöstä. Olemme siirtyneet käyttämään kaikessa asiakastyössä visiiriä tai kasvomaskia. Tehostetut hygieniatoimet ovat edelleen käytössä, joten meille on turvallista saapua.

Kaikki toimipisteemme Casino, Pappilankatu ja Punkaharju ovat avoinna normaalisti.

Hoitoon voi saapua normaalisti, mikäli olet itse terve. Jos sinulla kuitenkin ilmenee hengitystieinfektion oireita, siirräthän aikasi puhelimitse lyhyelläkin varoajalla. Tästä ei seuraa sinulle kustannuksia, vaan aikasi siirretään myöhempään ajankohtaan. Sama koskee tilanteita, joissa asiakkaamme ovat palanneet THL:n määrittelemistä koronaviruksen riskimaista viimeisen 14 vrk sisällä, jolloin on suositeltavaa pysyä kotona. Jos sinut on asetettu karanteeniin, ethän saavu hoitoon.

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta hoitoon saapuessasi. Jokaiselta toimipisteeltämme löytyy käsienpesupiste sekä käsidesi, jota asiakkaat voivat käyttää.

Terveisin
FysioSataman tiimi

Seuraamme tiiviisti viranomaispäätöksiä koronavirukseen liittyen, ja päivitämme ohjeistustamme sitä mukaa, kuin tarvetta on. Tämä ohjeistus on päivitetty 2.10.2020