Kehonhuoltoa toimistotyöläisille – verkkokurssi

39,00

Tuntuuko kehosi olevan toimistotyön vuoksi jumissa? Kärsitkö niska-, hartia- tai selkäkivuista?

Jos kaipaat helpotusta toimistotyön tuomiin kireyksiin ja kolotuksiin, on tämä kehonhuoltokurssi suunniteltu juuri sinulle! Kurssi sisältää dynaamisia liikkuvuusharjoituksia ja kehonhuoltovälineillä tehtäviä harjoitteita tukemaan kehosi hyvinvointia juuri päätetyöhön liittyvän kuormituksen näkökulmasta.

Tämän verkkokurssin avulla toivomme sinun löytävän itsellesi mieluisia kehonhuoltoharjoitteita, sekä oppimaan itsellesi sopivia tapoja huoltaa kehoasi toimistotyössä. Toimistotyö on luonteeltaan hyvin staattista, ja monet toimistotyöläiset kärsivät erilaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista, joita näemme vastaanotolla huomattavan usein. Tämä kurssi tarjoaa paljon välineitä monipuoliseen kehonhuoltoon sekä toimistotyöläisten tavallisimpien vaivojen – kuten niska- ja hartiaseudun kiputilojen – hoitoon ja ehkäisyyn.

Kurssi sisältää:
– Webinaarin ergonomiasta, työn tauotuksesta ja kehonhuollon merkityksestä hyvinvoinnille
– Kolme eri harjoitusta videoituna ja tulostettavana versiona: dynaaminen liikkuvuusharjoitus koko keholle, toimistotyöläisen täsmäharjoitus ja kehonhuoltoa välineitä hyödyntäen

Ohjaajana toimii fysioterapeutti ja ratkaisukeskeinen valmentaja Mari Salminen. Kurssin voit suorittaa omassa tahdissa ja hyödyntää sähköpostitukea tarpeen mukaan.

Kurssin ostettuasi saat linkin kurssialustalle ostokuitin mukana!

Osasto: