Kuntoutus Savonlinnassa

Kuntoutuspalveluita Savonlinnassa ja Punkaharjulla

FysioSatama on Savonlinnan keskustassa ja Punkaharjulla toimiva kuntoutuspalveluita tarjoava yritys. Olemme toimineet kuntoutuksen parissa yli 20 vuoden ajan, keräten kokemusta ihmiskehon ammattimaisesta hoidosta.

Kolme toimipistettämme mahdollistaa monipuoliset kuntoutuspalvelut. Tarjoamme perinteisen fysioterapian, OMT Fysioterapian, jalkaterapian ja hieronnan lisäksi myös allasterapiaa ja erityisliikunnan ohjauspalveluita, sekä hyvinvointipalveluita ryhmille.

OMT Fysioterapia

OMT fysioterapia keskittyy tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitamiseen. OMT fysioterapiasta on apua sinulle mm. rangan ja nivelten ongelmissa, hermo-oireissa ja kroonisissa kiputiloissa.

Lue lisää OMT-fysioterapiasta

Podiatrinen fysioterapia

Podiatrisessa fysioterapiassa selvitetään ja hoidetaan alaraajojen ongelmia. Tyypillisiä kiputiloja, joita podiatrinen fysioterapia korjaa, ovat plantaarifaskiitti, akillesjänteen kiputilat, penikkatauti, vaivaisenluut, päkiäkipu, rasitusmurtumat, polven kivut ja lonkan kivut.

Lue lisää podiatrisesta fysioterapiasta

Jalkaterapia

Jalkaterapian tavoitteena on edistää ja ylläpitää yleistä toiminta- ja liikkumiskykyä alaraajojen terveyden ja toimintojen osalta.

Lue lisää jalkaterapiasta

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapeutilla on tärkeä rooli urheilijan vammojen ennaltaehkäisyssä, kuntoutuksessa ja harjoittelusta palautumisen optimoimisessa.

Lue lisää urheilufysioterapiasta

Työfysioterapia

Työfysioterapeutti tutkii ja arvioi työntekijän fyysistä työ- ja toimintakykyä, ergonomiaa ja työssä kuormittumista.

Lue lisää työfysioterapiasta

Pilates

Pilates on kokonaisvaltaista kehonhallintaa harjoittava liikuntamuoto, joka soveltuu kenelle tahansa kunnosta riippumatta.

Lue lisää pilateksesta

Hieronta

Hieronta rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti. Se vähentää stressiä, lievittää ahdistusta ja virkistää.

Lue lisää hieronnasta

Faskiamanipulaatio

Faskia on peitinkalvo joka ympäröi lihaksia, lihasryhmiä, verisuonia ja hermoja sitoen rakenteita yhteen. Faskiakäsittely voi auttaa mm. niska-hartiavaivoissa, purennan toimintahäiriöissä, selkä- ja olkapään vaivoissa, kyynärpään, lonkan, polvien ja nilkkojen vaivoissa, sekä erilaisissa rasitusvammoissa.

Lue lisää faskiamanipulaatiosta

LymphaTouch

LymphaTouch® on suomalainen, alipaineeseen perustuva fysioterapeuttinen hoitomenetelmä, jota käytetään turvotusten hoitoon. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saavutettu muun muassa leikkausten ja traumojen jälkeisen turvotuksen hoidossa.

Lue lisää LymphaTouch-hoidosta

Akupunktio

Akupunktiota voidaan käyttää kivunhoidossa ja lihaksiston rentouttamisessa. Akupunktiossa kehon akupunktiopisteitä stimuloidaan ohuilla neuloilla.

Lue lisää akupunktiosta

Allasterapia

Allasterapiaa voidaan käyttää esimerkiksi osana neurologista fysioterapiaa tai leikkauksen jälkeistä kuntoutusta. Allasterapia sopii myös osaksi tuki-ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaa.

Lue lisää allasterapiasta

Terveyskuntotestaus

Kuntotason mittaamisesta on hyötyä niin liikuntaa aloittaville, kuin tavoitteellisesti harjoitteleville liikkujille. Mittaustulosten perusteella voidaan määrittää tärkeimmät kehityskohteet ja saada käsitys harjoittelun tuottamista tuloksista.

Lue lisää terveyskuntotestauksesta

Lasten ja nuorten fysioterapia

Lasten ja nuorten fysioterapian tavoitteena on mahdollistaa kuntoutujan osallistuminen arkeen niin kotona, päiväkodissa, kuin koulussakin. Kuntoutuksen painopiste vaihtelee eri ikäkausina, luonnollisesti kuntoutujan toimintakyvyn mukaan.

Lue lisää lasten ja nuorten fysioterapiasta

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen perustana on julkisessa terveydenhuollossa tehty kuntoutussuunnitelma, jonka tavoitteena on tukea kuntoutujan arjessa suoriutumista. Meillä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen keskiössä ovat yhdessä kuntoutujan ja hänen läheistensä kanssa laaditut konkreettiset tavoitteet, jotka ohjaavat fysioterapian sisältöä.

Lue lisää vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta

Hemmotteluhoidot

Kaipaako kehosi ja mielesi hemmottelua? FysioSataman palveluvalikoimaan kuuluvat myös ylelliset kuumakivihieronnat, rentouttavat jalkahoidot, virkistävät jalkakylvyt ja jalkojen vyöhyketerapeuttiset käsittelyt.

Lue lisää hemmotteluhoidoista

Palvelut ryhmille

Tyhy-päivä, mielessä? Vai etsitkö ohjelmaa kokous- tai koulutuspäivän piristykseksi? Olemme paketoineet valmiita työhyvinvointipalveluita valintaasi helpottamaan. Jos et löydä valmiista ohjelmapalveluistamme ryhmällesi sopivaa vaihtoehtoa, räätälöimme mielellämme palveluitamme kaikenlaisiin tarpeisiin.

Lue lisää ohjelmapalveluistamme

KUNTOUTUS ALKAA AINA YKSILÖLLISELLÄ TERVEYDEN, TOIMINNAN JA LIIKKUMISEN ARVIOIMISELLA, JONKA POHJALTA LAADITAAN SUUNNITELMA ASIAKKAAN KUNTOUTUKSEKSI.